Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلیل ظهیری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: همچنین بر اثر فعالیت این سامانه  به ۴۵۰ جایگاه دام در این شهرستان خسارت ۷۰ تا ۸۰ درصدی وارد شد و ۴۰۰ دام سبک تلف شدند.

وی گفت: ۶۰ پایه برق در این شهرستان بر اثر توفان در این شهرستان سقوط کرد و باعث قطع شدن برق در بیشتر مناطق این شهرستان تاکنون شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی فرماندار رامشیر افزود: گروه‌های تعمیر برق از شهرهای همجوار در حال اعزام به این شهرستان برای کمک در جهت برقراری شبکه برق هستند.

ظهیری در ادامه با اشاره به تلفات جانی ناشی از فعالیت این سامانه در رامشیر بیان کرد: یک نفر بر اثر اصابت صاعقه در این شهرستان فوت کرد و یک نفر دیگر نیز بر اثر این حادثه مصدوم و به بیمارستان منتقل شد. این ۲ فرد ساکن روستای چارات از توابع بخش مشراگه شهرستان رامشیر هستند.
معاون سیاسی فرماندار رامشیر ادامه داد: همچنین سیلاب ناشی از این سامانه باعث افزایش دبی رودخانه جراحی تا حدود ۴۰۰ مترمربع شده است اما خوشبختانه خسارتی به همراه نداشته است.

وی با اشاره به آسیبی که به سیستم آبرسانی این منطقه وارد شده است گفت: با توجه به گل آلود بودن رودخانه جراحی، آب بیشتر مناطق روستایی به ویژه روستاهایی که از تاسیسات مشراگه آب دریافت می کنند دچار مشکل شده که هم اکنون به صورت نوبتی از ذخیره موجود به برخی نقاط پمپاژ می شود.

وی با بیان اینکه نشست مدیریت بحران با حضور نماینده اداره کل بحران استانداری خوزستان در این شهرستان برگزار شد افزود: در این نشست بر آماده باش کامل دستگاه های این شهرستان تاکید و دستور داده شد.

در شهرستان رامشیر ۳۰ هزار هکتار مزارع آبی  و ۲۵ هزار هکتار مزارع دیمی وجود دارد، شهرستان رامشیر در جنوب شرق اهواز، بیش از ۲۵ هزار نفر جمیعت دارد.

سامانه مونسون از روز جمعه هفته گذشته در خوزستان فعالیت خود را آغاز کرد و طبق اعلام اداره کل هواشناسی خوزستان تا روز سه شنبه هفته جاری در استان فعال است.

برچسب‌ها اداره کل هواشناسی خوزستان سامانه مونسون رامشیر خوزستان پروندهٔ خبری بارش‌های سیل آسای تابستانه در کشور و موج امدادرسانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اداره کل هواشناسی خوزستان سامانه مونسون رامشیر اداره کل هواشناسی خوزستان سامانه مونسون رامشیر خوزستان بر اثر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۳۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شدت بارش‌ها در فارس موجب بروز خسارت کشاورزی شد / ورود سامانه جدید بارشی

ایسنا/فارس مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس از بروز خسارت به بخش کشاورزی این استان به دلیل شدت بارش‌ها طی امروز، ۱۴ اردیبهشت‌ماه خبر داد.

غلامرضا غلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به وضعیت بارش‌ها در استان فارس گفت: امروز شدت بارش‌ها به حدی بود که موجب بروز خسارت به زمین‌های کشاورزی شده است زیرا بارش باران در این فصل موجب می‌شود گندم‌هایی که ساقه‌های بلندی دارند، خسارت ببینند.

وی با بیان اینکه خسارت‌ها به زمین‌ها کشاورزی به دو صورت انجام می‌شود، گفت: یک گونه همین مزارعی است که گیاهان ساقه بلند دارند و در اثر بارش باران ساقه‌های گیاهان می‌شکند و خم می‌شود و برداشت با کمباین را دچار مشکل می‌کند و نوع دیگر خسارت آن است که برخی زمین‌های کشاورزی در حریم و بستر مسیل‌ها و محل‌هایی است که آب زیادی از آنجا عبور می‌کد و خاک شسته شده و دچار فرسایش می‌شود و به همین دلیل به محصولات کشاورزی خسارت وارد می‌شود.

غلامی در عین حال این نکته را یادآور شد که اثر رحمت الهی آنقدر زیاد و خوب است که این حوادث در برابر بارش رحمت الهی ناچیز است. البته به محصولاتی که بیمه هستند، جبران خسارت می‌شود و برای محصولاتی که بیمه نیستند، باید ابتدا جمع‌آوری اطلاعات و میزان خسارت‌ها داشته باشیم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با بیان اینکه خسارت‌ها در شهرستان فیروزآباد و فسا و تقریباً در کل استان چنین حالت‌هایی بوده است، گفت: میزان خسارت را باید حداکثر ظرف مدت ۷۲ ساعت جهادکشاورزی اعلام کند.

وی از عموم مردم خواست تا با توجه به احتمال بروز حوادث در اتفاقات طبیعی مانند وزش باد و بارش باران و سیلاب و... حتماً محصولات و وسایل زندگی خود را بیمه کنند.

غلامی در پاسخ به وضعیت آبگرفتگی معابر شهری نیز گفت: در شیراز مقداری آبگرفتگی داشتیم که باید شهرداری شیراز گزارش دهد اما در شهرستان‌ها تاکنون گزارشی نداشتیم. ستاد بحران تنها زمانی ورود پیدا می‌کند که وضعیت آبگرفتگی دچار مخاطره شود.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با بیان اینکه وضعیت جاده‌های استان بدون مشکل و ترددها روان است، گفت: از اواخر امشب سامانه جدید از سمت شمال، شمال غرب، نورآباد و کازرون آغاز شده و به سمت مرکز و جنوب استان حرکت می‌کند.

وی با تصریح اینکه سامانه بارشی قبلی تا ظهر امروز ادامه داشت اما سامانه جدید از امشب شروع می‌شود و تا فردا عصر از جنوب استان خارج خاوهد شد، گفت: این سامانه بیشتر مناطق شمال، شمال غرب و مرکز، جنوب و جنوب غربی را تحت پوشش قرار می‌دهد، گرچه در شرق استان هم بارش داشتیم اما شدت‌ها ضعیف است.

غلامی با بیان اینکه هشدار نارنجی برای این سامانه جدید صادر شده است، گفت: مخاطرات این سامانه علاوه بر بارش باران، صاعقه، احتمال سیلاب و آبگرفتگی، وزش باد شدید است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • خسارت به کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه در بارش اخیر
  • سامانه بارشی جدید در راه جنوب غرب خوزستان 
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • هشدار زرد هواشناسی خوزستان درخصوص سامانه بارشی جدید
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟
  • شدت بارش‌ها در فارس موجب بروز خسارت کشاورزی شد / ورود سامانه جدید بارشی