Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، غلامرضا حشمتی مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر ظهر امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: در جریان فعالیت سامانه مونسون در استان بوشهر ۱۲۶ میلیارد ریال به تاسیسات برق این استان خسارت وارد شد که عمده تاسیسات خسارت دیده در مناطق جنوبی و مرکزی استان بوشهر است که خسارت شهرستان دشتستان نسبت به سایر مناطق استان خسارت بیشتری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی بیان کرد: خوشبختانه با وجود شدت این بارندگی‌ها برق مشترکان در هیچ کدام از مناطق استان بوشهر قطع نشده است. 

حشمتی ادامه داد: همزمان با آغاز فعالیت سامانه مونسون در استان بوشهر تمام بخش‌های ستادی و عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر در آماده باش کامل قرار گرفتند تا تامین برق مشترکان به صورت پایدار انجام شود. 
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر گفت: عمده خسارت وارد به خطوط عشار متوسط و پایه برق، سکسیونر، ترانس و پاره‌گی سیم می‌باشد. 

وی ادامه داد: از مشترکان فهیم هم‌استانی انتظار می‌رود در صورت مشاهده شبکه آسیب دیده از دست زدن به آن خودداری و مراتب را فوری از طریق سامانه «برق من» و یا سامانه تلفنی ۱۲۱به نیروهای عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر گزارش کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مونسون تاسیسات برق شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۲۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ کبری توکلی با اشاره به وضعیت نخلستان‌های استان بوشهر افزود: اکنون ۸ هزار هکتار از نخلستان‌های استان بوشهر درجه ۲ در شهرستان‌های دشتستان، تنگستان، دشتی، بوشهر و جم وجود دارد که به اصلاح بستر باغ و عملیات نوسازی و بهسازی نیاز دارند.

وی با بیان اینکه مدیریت باغات درجه ۲ خرما ضعیف است و برخی از نخل‌ها تکریب نشده‌اند گفت: همین امر عاملی برای ایجاد آفت‌ها شده، بنابراین بهبود سازی و بهینه کردن شرایط باغ برای رسیدن به عملکرد بالاتر الزامی است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان تغذیه نخیلات، هرس، تکریب، آرایش و تنک کردن نخیلات و پوشش‌دهی خوشه خرما را یکی از برنامه‌های مهم در مدیریت نخل‌ها دانست و تأکید کرد: حمایت از کشاورزان و رفع مسائل و موانع در جهش تولید مورد توجه ویژه قرار دارد.

توکلی پایش مستمر بررسی وضعیت آفت قرنطینه‌ای سوسک سر خرطومی حنایی در نخیلات استان را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: ردیابی و پایش روزانه نخیلات توسط کارشناسان در حال اجراست و آموزش و توصیه‌های لازم به بهره‌برداران ارائه می‌شود.

وی از کشاورزان خواست ضمن پایش مداوم درختان نخل و عمل به هشدار‌ها و توصیه‌های کارشناسان این سازمان، در صورت مشاهده علائم خسارت آفت با مشورت کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی نسبت به مدیریت اصولی کنترل آفت اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال به بهره‌برداری رسید
  • خسارت حدود ۴۰۰ میلیارد ریالی به ایستگاه انتقال آب گچساران
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین
  • سقوط تراتسفورماتور در منطقه پردیس اهواز
  • اردبیل در شاخص بهره وری نیروی کار پنجم کشور است
  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • آسمان استان بوشهر بارانی شد
  • اجرای ۴۲۰ میلیارد ریال طرح مرتبط با شرکت برق تربت حیدریه
  • افزوده شدن بیش از ۹۰ هزار مترمکعب به ظرفیت ذخیره آب شهرستان مشهد