Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@05:19:02 GMT

قطع برق چاه‌ها؛ معضلی برای کشاورزان

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۶۳۰۵۰

قطع برق چاه‌ها؛ معضلی برای کشاورزان

 به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، علی‌اصغر جمعه‌ای رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سمنان ظهر امروز در هشتاد و چهارمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی این استان اظهار کرد: یکی از وظایف دستگاه‌های عضو شورا این است که سازمان‌ها مسائل و مشکلات خود را در شورا ارائه کنند و یا ارجاع دهند.

وی گفت: دستورالعمل‌ها و آئین‌نامه بیشتر در سازمان‌های اداری مورد بررسی کارشناسی قرار می‌گیرند، اگر موارد به شورا ارجاع داده شود، بی‌شک رضایتمندی مردم از دستگاه‌های متولی بیشتر خواهد شد و از طرفی اثرگذاری قوانین قابل‌لمس خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سمنان ادامه داد: طبق مصوبه هیأت وزیران برق چاه‌های کشاورزی پنج ساعت در روز برای کمک به کاهش مصرف شبکه قطع می‌شود و طبق گزارش کمیسیون کشاورزی اتاق این قطعی برق مشکلات زیادی را در فصل برداشت به همراه خواهد داشت و پیشنهاد می‌شود تعاملات لازم در این زمینه صورت گیرد.

ابراهیم‌زاده رئیس صنف کشاورزی مرکز سمنان نیز در این نشست گفت: قطعی برق آسیب به الکتروموتورها و ایجاد خسارت ده‌ها میلیونی به کشاورزان را به همراه دارد.

وی ادامه داد: بسیاری از زمین‌های کشاورزی با مکان حفر چاه‌های کشاورزی فاصله زیادی دارند که خاموشی روزانه چاه باعث هدررفت حداقل دو ساعت آب در مسیر می‌شود و از طرفی چاه‌هایی که شخصی نیست و دارای حقابه‌بر هستند، خاموشی هر روزه چاه باعث درگیری بین حقابه‌بران خواهد شد.

به گزارش فارس؛ در این جلسه پیشنهاد شد با توجه به پایین بودن مصرف برق کشاورزی نسبت به سایر مصارف و به جهت جلوگیری از آسیب و خسارت وارده به بخش کشاورزی، بند ۴ مصوبه شماره ۲۶۷۴۳/ ت ۵۹۷۹۰ ه مورخه ۱۴۰۱/۰۴/۲۲ هیأت وزیران اصلاح و برق چاه‌های کشاورزی از شمول قطعی برق خارج شوند.

همچنین تأکید شد در سنوات آتی میزان کمبود برق، پیش از فصل کاشت محصولات به اطلاع بهره‌برداران کشاورزی برسد تا با تغییر محصول و سایر تدابیر لازم از ایجاد خسارت به این قشر جلوگیری شود.

همچنین در این نشست مشکلات حوزه چک صیادی مورد مذاکره حاضران قرار گرفت و مسائلی همانند بلاتکلیفی مشتریان در خصوص چک‌های ثبت‌نشده در سامانه و عدم امکان برگشت چک توسط بانک و در نتیجه از بین رفتن جنبه کیفری عدم وصول این‌گونه چک‌ها موردبحث کارشناسی قرار گرفت.

در نتیجه با توجه به از بین رفتن جنبه کیفری چک‌های صیادی پیشنهاد شد بانک صادرکننده چک، اختیار لازم برای ثبت چک‌ها در سامانه را داشته باشد و بانک صادرکننده چک در زمان اعطای چک‌ها، تعهد حقوقی لازم برای ثبت چک‌های صادره در سامانه را از صاحب چک دریافت کند.

انتهای پیام/۲۵۶۸/س/

منبع: فارس

کلیدواژه: قطعی برق چاه های کشاورزی رئیس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۳۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: طوفان و بارندگی‌های اخیر که می‌توان گفت در تاریخ خوزستان بی سابقه بوده، خسارات سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است.

به گزارش تسنیم، مسعود اسدی اظهار کرد: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زار‌های آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و درخوشبینانه‌ترینحالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

وی گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: همچنین انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

اسدی همچنین گفت: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند

دیگر خبرها

  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • تمهیدات لازم برای نگهداری دسترنج کشاورزان خوزستانی درنظر گرفته شد
  • بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی
  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد