Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@01:41:45 GMT

پرداخت خسارت وارده به تجهیزات برقی

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۰۲۶۶۵

پرداخت خسارت وارده به تجهیزات برقی

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران(توانیر)، با پیگیری‌های صورت گرفته،  قرارداد بیمه حوادث مشترکان خانگی و تجاری میان شرکت توانیر به نمایندگی از شرکت‌های توزیع سراسر کشور با یک شرکت بیمه منعقد شد.

براین اساس، از ابتدای این هفته روند انتقال اطلاعات میان دو شرکت آغازو بررسی پرونده‌ها، مستندات و پرداخت خسارات شروع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مشترکان می‌توانند همچنان به منظور ثبت مستندات خود در این زمینه از طریق سامانه https://bime.tavanir.org.ir  اقدام کنند.

پیش از این مدیرکل مدیریت مصرف و امور مشترکان شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران(توانیر) گفت: سامانه بیمه حوادث مشترکان خانگی و تجاری این شرکت فعال است و مشترکان می‌توانند مستندات خسارت‌های وارده به تجهیزات برقی ناشی از نوسان برق خود را در آن بارگذاری کنند.

«عبدالامیر یاقوتی» در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: اکنون مشترکان می‌توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی شرکت توانیر، بخش بیمه مشترکان و یا نرم افزار برق من نسبت به بارگذاری مدارک خود اقدام کرده تا پس از طی مراحل پرداخت خسارت، عملیاتی شود.

وی خاطرنشان ساخت: نزدیک ۳۵ میلیارد تومان از خسارت های پارسال تاکنون پرداخت شده است.

مشترکان زیان دیده می‌توانند با رجوع به سامانه بیمه و بارگزاری مستندات پرونده خسارت شامل مدارک عمومی (تصویر آخرین قبض پرداختی مشترک (مصرف کننده) یا تصویر صورت حساب پیامکی آخرین قبض، تصویر کپی کارت ملی مشترک (مصرف کننده)، تصویر اجاره نامه یا سند مالکیت محل خسارت) و تصویر یا فاکتور مربوط به خسارت وارده به تجهیزات (به استثنای مشترکین تجاری)، نسبت به دریافت خسارت آتش سوزی، خسارت ناشی از انفجار، خسارت هزینه پزشکی، خسارت نقص عضو و حادثه‌ منجر به فوت اقدام کنند.

در سامانه‌ خسارت مشترکان برق، پنج مرحله‌ ورود اطلاعات، دریافت کد رهگیری، بررسی اولیه‌ مدارک در سامانه توسط بیمه، اعلام نتیجه به مشترک، تایید دریافت خسارت و واریز مبلغ خسارت برای مشترکان زیان‌دیده در نظر گرفته شده است.

در قبض‌های مشترکان شهری و روستایی، بخشی لحاظ شده که مربوط به موضوع پرداخت خسارت است که بر اساس آن، مبلغ ۱۰۰ تومان آن مربوط به مشترکان خانگی شهری و ۵۰ تومان مربوط به مشترکان خانگی روستایی است.

 همچنین مبلغ یک هزار تومان برای سایر مصارف شهری و ۵۰۰ تومان سایر مصارف روستایی است که این مبلغ،  محلی برای جبران خسارت وارده به مشترکان ناشی از نوسان‌های برق است.

پرداخت این خسارت از سوی شرکت بیمه‌ای صورت می‌گیرد که مورد تایید شرکت توانیر است که براساس قوانین و مقررات موجود پس از تایید مستندات مشترکان، اقدام به پرداخت خسارت می شود.

برچسب‌ها انرژی برق شرکت بیمه دی شرکت توانیر خسارت بیمه قطع برق کد رهگیری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انرژی برق شرکت بیمه دی شرکت توانیر انرژی برق شرکت بیمه دی شرکت توانیر خسارت بیمه قطع برق کد رهگیری مشترکان خانگی پرداخت خسارت شرکت توانیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۲۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو

محمدمهدی ناصحی افزود: سازمان بیمه سلامت برای بیماران خاص نیازمند تجهیزات حرکتی، تا سقف ۲۵ میلیون تومان از محل صندوق بیماران خاص برای تهیه دست و پای کربنی پرداخت می‌کند.

وی ادامه داد: برای سایر افرادی که در سوانح و تصادفات دچار قطع عضو می‌شوند سهم هر دستگاه تقسیم شده و توافقاتی با محوریت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صورت گرفته که بر اساس ابلاغ این معاونت سهم بیمه سلامت ۳۰ درصد و سهم سازمان بهزیستی ۳۰ درصد در نظر گرفته شده است که ما منتظر اجرایی شدن این مصوبه در سال جاری هستیم.

ناصحی گفت: قرار است سازمان بهزیستی متولی این امر باشد تا دست و پای کربنی که در شرکت‌های دانش بنیان داخلی تولید شدند بر اساس این مصوبه مورد حمایت قرار گیرند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • خسارت حدود ۴۰۰ میلیارد ریالی به ایستگاه انتقال آب گچساران
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • اجرای ۴۲۰ میلیارد ریال طرح مرتبط با شرکت برق تربت حیدریه
  • افزوده شدن بیش از ۹۰ هزار مترمکعب به ظرفیت ذخیره آب شهرستان مشهد
  • پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق