Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیومرث زمانی سخنگوی برق جنوب غرب کشور در گفت وگو با خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان،درخصوص راهکار سازمان برق جهت جبران خسارت های وارد شده به وسایل برقی منازل گفت: اگر آسیبی به تجهیزات برقی منازل وارد شده است،مردم می توانند در سامانه برق من ثبت نام کنند و تشکیل پرونده بدهند .

او افزود:پس از طی مراحل اداری و صحت سنجی ادعای مشترکین، نسبت به پرداخت خسارت اقدام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی ادامه داد:پارسال ۵میلیارد و ۸۰۰میلیون تومان به مشترکین خوزستانی بابت تجهیزات پرداخت شد در حالی که کل حق بیمه ای که از مشترکین خوزستانی در سال ۹۹گرفته شد ،۲میلیارد و ۸۰۰میلیون تومان بود .

 این مقام مسئول بابیان اینکه  درحال حاضر نیروگاه های برق آبی حدود ۷۵درصد ذخایرشان را نسبت به سطح نرمال ازدست داده اند تصریح کرد: فقط  ۲۵درصد حجم مفید قابل استفاده برای تولید برق باقی مانده است که باید تمام تابستان امسال باآن مدیریت شود.

او در پایان اضافه کرد:از مردم انتظار داریم که مدیریت مصرف داشته باشند که این خاموشی های برق تداومش کمتر شود و امیدواریم که کمتر از یک ماه آینده بتوانیم به وضعیت پایداری برسیم.

انتهای پیام/ م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سامانه برق من قطعی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۴۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟

مسعود اسدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندمزارهای آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه ترین حالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

وی گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: همچنین انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

اسدی همچنین گفت: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند.

کد خبر 6096216

دیگر خبرها

  • پاسخگویی به پرسش‎های مشترکین در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
  • ادامه تلاش ها برای رفع مشکل آب و برق مناطق سیل زده گچساران
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟
  • خوزستانی‌ها از تردد غیرضروری در محور‌های استان خودداری کنند
  • خوزستانی‌ها از تردد غیرضروری در محورهای استان خودداری کنند
  • بارش‌های اخیر بخشی از کمبود بارش در بخش کشاورزی را جبران کرد
  • فرصت‌های از دست رفته برای کردستان با کار جهادی جبران شود
  • مدیریت بحران زنجان در حالت آماده‌ باش
  • هشدار مدیریت بحران کرمانشاه در پی تشدید سامانه بارشی
  • عقب‌ماندگی شوراهای شهر از سایر نهادها هنوز جبران نشده است